PRŮMYSL 4.0 VE VAŠÍ KANCELÁŘI

Říj 5, 2019

Často dnes slýcháme o průmyslu 4.0 a o nutnosti zavádět další automatizaci a inteligenci do procesů řízení výroby. Využívání pokročilých systémů na plánování a řízení výroby bereme už jako samozřejmost. Automatizované technologie vstupují do skladů a práci skladníků běžně řídí mobilní zařízení. A zřejmě jen hrstka manažerů pochybuje o tom, že nasazení nástrojů pro řízení vztahů se zákazníky formou CRM a především mobilních obchodních systémů na tabletech výrazně zvyšuje efektivnost práce obchodních zástupců.

Proto je s podivem, jak málo pozornosti se obvykle věnuje zvýšení produktivity pracovníků v kanceláři a jaké archaické nástroje pro úkolování, řízení projektů i vedení pravidelných porad jsou stále ještě standardem ve většině společností.

I u vás výstupy z porady ještě stále evidujete v poznámkových blocích, v lepším případě ve Wordu nebo Excelu? A kde najdou vaši kolegové a spolupracovníci úkoly plynoucí z projektů a pracovních schůzek? Čím úkolujete své podřízené vy? Telefonem nebo pomocí SMS či e-mailu? Pak jistě trávíte spousty času opakovaným dohledáváním, zda byl úkol splněn a požadované podklady zaslány.
Také v naší společnosti to ještě před pár lety chodilo podobně.

Ale pak jsme se rozhodli nasadit náš vlastní vyvíjený nástroj myTEAM® pro řízení úkolů, porad nebo také projektů. Přestože to znamenalo jen malou změnu v zapisování úkolů, přineslo to zásadní změnu v řízení pracovníků a efektivitě. Najednou má každý kolega stále aktuální seznam úkolů na daný den, týden. Zrychlila se doba porad, zvlášť zdlouhavá část kontroly úkolů, a my jako manažeři jsme přestali být “otroky” zadaných úkolů a asistentkami svých podřízených.

Pokud i vy dnes řešíte nedostatek kvalifikovaných pracovníků, možná nastal čas na to, abyste začali lépe využívat kapacitu a potenciál lidí, které už máte. Stačí jen změnit nástroje. Ano, průmysl 4.0 může vstoupit i do vašich kanceláří a přinést efekty tam, kde jste je nečekali.

Kontaktujte náš obchodní tým pomocí našeho formuláře nebo nám zavolejte: +420 597 403 403. Domluvíme si schůzku, na které získáte komplexní představu o přínosech našeho řešení.

 

Zajímají vás informace o softwaru myTEAM? Více v našich článcích!

Kontaktujte nás a rádi se s vámi sejdeme: +420 597 403 403 | myteam@kvados.cz

© KVADOS, a. s. Všechna práva na obsah vyhrazena. Loga a jména produktů jsou ochrannými
nebo registrovanými ochrannými známkami akciové společnosti KVADOS a jiných držitelů.

WordPress Lightbox Plugin